Nem is olyan régen történt, hogy egy társaság a weboldalunkon keresztül asztalt foglalt és menyasszony showt kért. E produkciónk során a kiválasztott táncos lány felviszi a színpadra a vőlegényt, aki speciális műsorban részesül. A táncosunk különleges ruhában lép színpadra, melynek minden egyes darabja külön levehető, ám a legtöbb esetben a vőlegénynek erre csak szájjal van lehetősége, miután lányaink kikötözik „áldozataikat” a színpadon elhelyezett székre.

Szóval ment a show a maga rendje-módja szerint, a vőlegény mosolygott, a lány vetkőzött, a jópofa haverok meg készítették a videókat, hogy később szorult helyzetben zsarolni tudják a vőlegényt.

Csakhogy az este egy valódi meglepetéssel ért véget. A vőlegény annyira belelendült az eseményekbe, hogy kijelentette a barátainak: mégsem hajlandó megnősülni, hiszen ő még fiatal, nem élt eleget és ha elveszi felségül a menyasszonyát, akkor az ilyen és ehhez hasonló élményekből örökre kimarad, ami számára elfogadhatatlan.

Ezt többször is elmondta, nekünk is és az asztaltársaságának is, amiben az volt a kellemetlen, hogy a társaság egyik tagja a menyasszony öccse volt, akit nem titkolt céllal a leendő ara küldött, hogy vigyázzon a választottjára. Csakhogy a testőrnek felbérelt  öccs már az este első perceiben eltűnt az üzlet legsötétebb sarkában egy általa Tündérkirálynőnek nevezett hölggyel, és esze ágában sem volt árgus szemekkel figyelni leendő sógorát.

Összességében mi jól szórakoztunk rajtuk, igazából szerintünk a társaság is jól érezte magát. Hogy mi lett mi nem lett a házassággal azt titok fedi, de az biztos, hogy elmondhatjuk ezek után, hogy a menyasszony show az abszolút élethű és élvezhető volt. Éppen ezért, vigyázzatok, ha hozzánk jöttök, nehogy elcsábuljatok gyönyörű lányainktól! :)