Jó társaságban, néhány pohár ital mellett mindig szívesen szabadulunk a hétköznapok fáradalmaitól. Ez különösen igaz, ha mindezt gyönyörű táncoslányok igényes műsoraival fűszerezve élvezhetjük, amit nálunk, a Marilyn-ben Ti is bármikor megtehettek!

Ugyan nagyban függ egy társaság anyagi helyzetétől, kedvétől és habitusától is, hogy mit választanak Klubunk műsoraiból, mégis örömmel tapasztaljuk, hogy az ezekből összeállított csomagjaink időről időre elnyerik betérő, és visszajáró vendégeink tetszését egyaránt. Legyen szó egyszemélyes privát előadásról, vagy egy nagy létszámú, fergeteges születésnapi buliról, mindig megtaláljuk a módját, hogy felejthetetlenné tegyük az estédet! :)

Hogy megkönnyítsük a műsorok közötti választást, összeállított csomagjainkat szoktuk javasolni, melyek évek óta nagy sikernek örvendenek. Közülük a legnépszerűbbek:

A Balaton csomag például tartalmaz egy lap dance műsort, egy kis Henkell pezsgőt a hölgynek, és két szabadon választható italt a vendég részére. Kiváló választás egy egyszemélyes kalandozáshoz, amit táncoslányunk tesz igazán vérpezsdítővé!

A másik közkedvelt, ám drágább kategóriát képviselő ajánlatunk a népszerű Párizs csomag. Ennek különlegessége, hogy egy üveg Café de Paris pezsgő társaságában, hosszasan élvezhetjük a hölgy vagy hölgyek társaságát a Pezsgő teremben, hiszen a remek ital mellett, 4 lap dance is az exkluzív ajánlat része.

Nagyobb társaságok számára készített ajánlataink közül London csomagunk igen népszerűvé vált az utóbbi évek során. Ebben egy üveg Jack Daniel’s és mellé korlátlan mennyiségben kérhető üdítő, valamint 10 lap dance szerepel. Ez tetszőlegesen variálható vendégeink kérésére, hiszen 1, vagy akár 10 lány is választható a szenvedélyes öltánc-műsorokhoz. Legénybúcsúinkon rendszeresen kérik ezt a csomagot, amit már csak egy meglepetés tánccal kell kiegészíteni, hogy tökéletes estével ünnepelhessük meg vőlegényünket! ;)

Kínálatunkkal persze igyekszünk minden igényt kielégíteni, néha azonban ezt még ennél is jobban személyre kell szabnunk. Például volt egy olyan kedves vendégünk, nem is olyan régen, aki két Párizs csomagot rendelt, ugyanannak a hölgynek a társaságában. El volt ragadtatva az első műsortól, ezért megrendelt egy másodikat is. Csakhogy a pezsgőből Ő is iszogatott rendesen az egyes táncok között, így amikor megérkezett a várva-várt második csomag, vendégünk már nem igazán volt szomjas… így inkább egyszerűen elaludt. Olyannyira, hogy túlhorkolta a zenét is!

Természetesen hagytuk, hogy kipihenje komoly fáradalmait, így csak később ébresztettük fel. De kipihenten ébredt, a pezsgő hatása is elmúlt, úgyhogy néhány elismerő szó után, az úriember elégedetten fizetett és távozott. Mondjuk ennyi pénzből, szemben a Korona Hotelben négy napig lakhatott volna kényelmesen, de lássuk be, hogy egy night clubban, egy gyönyörű és kívánatos nő társaságában sokkal menőbb átaludni egy pesti éjszakát… :)

További csomagajánlatainkat itt találod.