Minden héten csütörtöktől szombat estig DJ Marko Valentino biztosítja csinos lányaink vadító táncaihoz a party zenét a Marilyn-ben. Egyedülálló mixeivel és orientális-balkan-latin house zenéjével különleges és erotikus hangulattal varázsolja el klubunk vendégeit.

DJ Marko Valentino, (Kubista Márk Bálint) 1985. április 19-én született Budapesten. Az EFHA-nál elvégezte a PRO DJ tanfolyamot, hogy valóban mesterszerűen űzhesse szakmáját. Még jóval a diploma előtt megvalósíthatta nagy álmát: rádiózott, amelyet azóta sem hagyott abba. Rádiósként a Vörösmarty és a Budaörs Rádióban, valamint saját netes rádiójában kipróbálhatta a rádiózás minden területét: jeleskedett műsorvezetőként, program- és hírszerkesztőként, zenei szerkesztőként, és riporterként is. Angolnyelv- és irodalom tanárként, valamint kommunikáció szakon (rádiós szakirányon) végzett. Manapság nehéz világot élünk, és nem csinálhatjuk mindig azt és úgy, amire és ahogyan vágyunk. Ő ezen felülemelkedett és megmutatta tehetségét, áthidalt minden elé gördülő problémát.

Zenélt Angliában, Törökország nagyobb klubjaiban, és esküvőkön is folyamatosan részt vesz zenei szórakoztató munkatársként. Szép hangjának köszönhetően folyamatosan karaoke esteket tart ezzel bátorítva nem csak az ifjúságot, hogy vele együtt énekeljen és válasszon nagy terjedelmű zenei repertoárjából: magyar, angol, francia, török nyelvű számokból. Retro zenei palettájában is majdnem, hogy el lehet veszni, hisz annyira bő és kielégítő a választéka.

Marko Valentino hiszi, hogy a pozitív energiájú orientális-balkan-latin house zenére és ilyen fantasztikus egyéniségre igenis szükség van, és az emberek a józan eszükre és jóízlésükre hallgatva követik őt azon a nemes és tiszta úton, ahol ő is jelen van. Az ő zenéjére a következő szlogen illhet csupán: Pozitív zene, csak jó zene, a világ minden tájáról! :)

 

Egy kis ízelítő Marko mixeiből:

https://www.mixcloud.com/djmarkovalentino/dmv-rb-goes-insane-in-marilyn-2-2015/