Gondoltátok volna, hogy nagyon sokszor párok érkeznek hozzánk terápiás célból? Ők általában csak azért térnek be a Marilynbe, hogy egy kicsit feldobják a megszokott életüket. Hol így, hol úgy sikerülnek ezek az esték, egy történetet azért a tanulság kedvéért megosztunk Veletek.

Egyszer egy joviális középkorú házaspár érkezett hozzánk, a férfi átlagos testalkatú üzletember fazon, a nő egy kifejezetten túlsúlyos, láthatóan nem sok önbizalommal rendelkező feleség látszatát keltette.

Miután bejött a házaspár, italt választott, majd kicsit szégyenlősen leültek a színpaddal szembeni asztalhoz, és elkezdték nézni táncosaink produkcióját. Rövid idő múlva több lány is odament hozzájuk, beszélgettek, pezsgőre hívták meg őket, persze inkább a férj vitte a szót.

Egy idő után kitalálták, hogy levinnének az alsó szintre valakit egy lap dancre, azaz egy öl táncra. Két lányt is választottak egyszerre, egy feltűnően szépet, aki után az utcán is megfordulnak a férfiak, és egy olyat, aki gyakorlatilag a feleség klónja volt, csak fiatalabb kiadásban. Miután megbeszélték, hogy milyen műsort szeretnének, lementek a lap dance terembe. Az események ekkor pörögtek fel igazán.

Az elején még minden a megszokott rendben zajlott: a kirakat szépségű lány erotikus tánccal kedveskedett a vendégeknek, utána következett a husi lány, akinek a táncából viszont óriási perpatvar kerekedett. A feleség féltékenységi rohamok közepette gesztikulálva magyarázott a férjének, aki értetlenül nézett rá. Táncos lányunk, – érzékelve a kellemetlen hangulatot és a feszültséget -, inkább magukra hagyta őket.

A feszültséget azonban nem tudták megfelelően kezelni, a feleség idegességében egy hatalmas pofont kevert le a férfinak. Ezután felkászálódtak a pincéből, ahol az italukat kortyolgatva tovább folytatták a hangos vitát. Miután a férj látta, hogy ész érvekkel nem tud változást elérni, egyszer csak elkapta a feleségét és vadul megcsókolta őt. Az első pillanatban látszott, hogy a feleség még érvelne, de aztán megadta magát, és rájött, hogy félrenéző, félre tapogató ura mégiscsak őérte érez erotikával fűszerezett érzelmeket, így a több percig tartó csók csata és az italuk elfogyasztása után kéz a kézben eloldalogtak. A terápiás este így végül jól sikerült, valószínű az újra fellobbant szenvedély otthon is folytatódott.