Striptease table dance

A night klubbok örök klasszikus műsora a table dance produkciónk, ahol csinos táncosaink vadító asztaltánccal kedveskednek vendégeinknek.

Zuhany show

Örömmel értesítjük Önöket, hogy elkészült egyedülálló zuhanyunk ahol akár Ön is élvezheti a táncos lányaink társaságát egy igen különleges módon.
A show időtartama 10 perc ahol Önt is tetőtől talpig lezuhanyozzák.
A zuhanyhoz ha szeretne vásárolhat egy különleges kiadású boxert, hogy mindig emlékezzen erre a felejthetetlen alkalomra.
Ennek ára vendéggel 40.000.- illetve solo zuhany 25.000.- forint.
Amennyiben társasággal érkezik akár barátai is élvezhetik az önök közös zuhanyshow-ját.

Domina show

Ha szereti a titkokat és a szerepjátékokat, ha kíváncsi milyen a XXI. századi domina hölgy, ha
szeret játszani, nálunk mind ezt kipróbálhatja, átélheti.
Különleges, speciálisan kialakított domina szobába invitáljuk.
Ha szereti a női nemet szolgálni, ha rosszfiú volt és büntetést érdemel, vagy egyszerűen csak
fantáziált már a domina birodalomról, ne habozzon, Úrnőink várják Önt.

Show 2 lánnyal

Férfi szemmel nincs is talán szebb látvány annál, amikor két gyönyörű hölgy erotikusan összefonódik, s láthatóan jól érzik magukat egymás társaságában. A 2 lány show-nk keretében a legtöbb férfi álmát valósítjuk meg. Gyönyörű lányaink érzéki műsorral varázsolják el vendégeinket a Marilynben.

Lap dance

Ha megunta, hogy csak nézője lehet a sztriptíz show-nak, a Lap dance műsorunk az Ön tökéletes választása, ahol testközelből élvezheti a Marilyn-es lányok szexi táncát.

Meglepetés show

Legénybúcsúra készül, ám szeretné, hogy az esküvő előtti utolsó nagy buli egy igazán emlékezetes estével záruljon? Válassza meglepetés műsorunkat, amiről mindössze annyit árulhatunk el, hogy egy fergeteges show-ban és egy meghatározó élményben lesz része a Marilyn-es csajok társaságában! (A műsorba bevonunk egy vendéget.)

Menyasszony show

Az esküvőd előtt állsz, ám még úgy érzed, hogy nem vagy kész a “nagy eseményre”? Uraim, itt a lehetőség a ceremónia előtti gyakorlásra! A legénybúcsúk egyik közkedvelt műsorával, a Menyasszony show-val várunk a Marilyn-be, ahol szenvedélyes táncoslányaink buja produkciójával segítünk hangolódni életed meghatározó pillanatára! (A műsorba egy vendéget is bevonunk)

Pole dance

A tánc és a torna “érzéki” találkozása a rúdtánc, mely során dekoratív táncoslányaink érzéki műsorral kápráztatják el vendégeinket. A rendkívüli rugalmasságot, hajlékonyságot igénylő műfaj csodálatos látványt nyújt a Marilyn-es lányok erotikával fűszerezett, erőt és kitartást igénylő speciális mutatványa lenyűgöző élményt biztosít.

Legény bucsú

Már csak napok, hetek választják el attól, hogy örök esküt fogadjon élete párjának? Itt az ideje egy utolsó nagy bulit csapni az esküvő előtt! El lehet képzelni a legénybúcsút egy nagyszerű sztriptíz vagy leszbi műsor nélkül? Természetesen nem, ha minket kérdez! Válasszon a műsoraink közül, gyönyörű táncoslányaink erotikus műsora örök élmény nyújt Önnek és barátainak!