Műsorok

Table dance

A night klubbok örök klasszikus műsora a table dance produkciónk, ahol csinos táncosaink vadító asztaltánccal kedveskednek vendégeinknek.

Pole dance

A tánc és a torna “érzéki” találkozása a rúdtánc, mely során dekoratív táncoslányaink érzéki műsorral kápráztatják el vendégeinket. A rendkívüli rugalmasságot, hajlékonyságot igénylő műfaj csodálatos látványt nyújt a Marilyn-es lányok erotikával fűszerezett, erőt és kitartást igénylő speciális mutatványa lenyűgöző élményt biztosít.

Leszbi show

Férfi szemmel nincs is talán szebb látvány annál, amikor két gyönyörű hölgy erotikusan összefonódik, s láthatóan jól érzik magukat egymás társaságában. A Leszbi show-nk keretében a legtöbb férfi álmát valósítjuk meg: gyönyörű lányaink érzéki műsorral varázsolják el vendégeinket a Marilynben.

Lap dance

Ha megunta, hogy csak nézője lehet a sztriptíz show-nak, a Lap dance műsorunk az Ön tökéletes választása, ahol testközelből élvezheti a Marilyn-es lányok szexi táncát.

Legénybúcsú

Már csak napok, hetek választják el attól, hogy örök esküt fogadjon élete párjának? Itt az ideje egy utolsó nagy bulit csapni az esküvő előtt! El lehet képzelni a legénybúcsút egy nagyszerű sztriptíz vagy leszbi műsor nélkül? Természetesen nem, ha minket kérdez! Válasszon a műsoraink közül, gyönyörű táncoslányaink erotikus műsora örök élmény nyújt Önnek és barátainak!

Meglepetés show

Legénybúcsúra készül, ám szeretné, hogy az esküvő előtti utolsó nagy buli egy igazán emlékezetes estével záruljon? Válassza meglepetés műsorunkat, amiről mindössze annyit árulhatunk el, hogy egy fergeteges show-ban és egy meghatározó élményben lesz része a Marilyn-es csajok társaságában! (A műsorba bevonunk egy vendéget.)

Oops...
Slider with alias musorok_meglepetes not found.

Menyasszony show

Az esküvőd előtt állsz, ám még úgy érzed, hogy nem vagy kész a “nagy eseményre”? Uraim, itt a lehetőség a ceremónia előtti gyakorlásra! A legénybúcsúk egyik közkedvelt műsorával, a Menyasszony show-val várunk a Marilyn-be, ahol szenvedélyes táncoslányaink buja produkciójával segítünk hangolódni életed meghatározó pillanatára! (A műsorba egy vendéget is bevonunk)