Egy kis előjáték életed legnagyobb kalandjához

Minden metropolisz és nagyváros fénytől és zajtól roskadozó látképe alatt húzódik egy világ, amely a beavatatlan szemnek láthatatlan. Egy sötéten ragyogó univerzum, telve szenvedéllyel és tobzódó vágyakkal. Ez alól Budapest sem kivétel… Amit kínál viszont, az igazán kivételes.
Ennek az élménynek a neve pedig: Marilyn
Minden ember hallott már a sztriptízbárok és éjszakai klubok dekadens, fényűző világáról. Ugyanakkor jóval kevesebben vannak azok, akik át is merték lépni e kéjjel és ragyogással átitatott titkos világ küszöbét.
Mégis legtöbbször masszív előítélet övezi a night clubok univerzumának minden szegmensét, egyenlőségjelet téve a sztriptíz és a szex közé.
Pedig ez óriási tévedés.

A sztriptíz a fantáziáról szól nem a szexről.

A sztriptízbárok olyan privát és VIP mennyországok, amelyek a legőszintébben idézik az álmainkban megelevenedő képzeletbeli világot. Mint ilyenek, épp ezért magukban hordozzák a kiszolgáltatottság sokszor izzasztó őszinteségét, nyers igazságát. Semmi nincs elkendőzve, semmi nincs a társadalmi normákhoz igazítva. Éppen ezért annyira letaglózó és annyira erőteljes az élmény, amely a vendégeket várja.
Egy, a képzelet által megformált valóság.
Azok viszont, akik egyszer is be mernek lépni egy prémium night club vágytól és szenvedélytől izzó bársonyos világába, olyat tapasztalhatnak meg, amit sehol máshol.
És Marilyn tudja ezt. Épp ezért kínál olyan különleges élményeket Budapest szívében, amelyek az éjszaka valódi királynőjévé avanzsálják őt – és mint ilyen, vendégeit az éjszaka királyaivá.

A sztriptíz nem az ’új sexy’ a sztriptíz az ’örök-sexy’.

A sztriptíz, a táncolással egybefűzött csábítás kultúrája közel egyidős az emberi történelemmel. Nem véletlen tehát, hogy sokan úgy néznek rá, mint valamire, aminek idővel elkopik a fénye. Tévedés. A sztriptíz az életstílusunk és ritmusunk változásával együtt fejlődik, finomodik, sőt…
Mivel az ember legősibb, elemi ösztöneit kielégítő érzéki performanszokat ölel fel, így sokszor már azelőtt felismeri kialakulóban lévő új igényeinket, mielőtt az egyáltalán tudatosodna bennünk. A sztriptíz pont saját, több száz éves hagyományából meríti azt a képességet, amellyel a legmodernebb és legkülönlegesebb igényeket is képes nem csupán kielégíteni, de tovább gondolni.

A sztriptíz az elnyomott vágyak felszabadítója.

Az internet hódításával végtelenné válnak azok a lehetőségek, amelyek még csak nem is igénylik a személyes részvételt, az intimitást, a testközelséget. Ugyanakkor a kapcsolódás, az érintés utáni vágy ennek következményeként nem, hogy eltűnt – de felerősödött. Épp csak nincs szem előtt. Épp csak elnyomott helyzetben létezik, valahova a valóság alá söpörve, elrejtve a társadalmi elvárások és normák szeme elől. A prémium sztriptízbárok pontosan ezeket a vágyakat szabadítják fel.

Marilyn pontosan tudja, hogy vendégei mindenből a maximumot, a legjobbat igénylik. Emiatt teljes valójában a vágyak totális kielégítését szolgálja.
Először is ingyen belépést biztosít királynői édenkertjébe, és segít letenni minden felesleges terhet – szó szerint, óriási ruhatárába.
Miután melegen átölel bársonyos illatával és fényeivel, felkínálja magát és mindenét, amilye van 300 négyzetméteren, a belváros szívében, a hét minden napján.

Szemet és testet gyönyörködtető show műsorai minden igényt kielégítenek, miközben gyönyörű, kalandvágyó és egzotikus táncosnői még a legvadabb képzeletet is felülmúlják.

És, amikor már azt hinnéd, hogy az élményt nem lehet fokozni, Marilyn bizonyítja, hogy tévedsz. Sztriptízbárjának műsorai és performanszainak gazdag palettája az öltánctól a rúdtáncon át az asztaltáncig mindent felölel.

Sőt, 10 teljesen elkülönített, privát különterme a kisebb, VIP összejövetelektől a legvadabb legénybúcsú partikig  mindenre megoldást nyújt. Akár a tükörterem vakító ragyogását választod, akár a tantra ággyal uralt budoár fülledt érzékiségét vagy épp a domina szoba latexben fürdő enteriőrjét, Marilyn a lábad elé teszi a gyönyört.

Az nem kérdés, hogy ő mindent tud a testiségről és a szenvedélyről.

Az egyetlen kérdés csupán, hogy elfogadod-e a csábító meghívást?

Várunk téged is szeretettel!

Új lányaink