A görög mitológiában a szerelem és a szexuális vágy istene Erósz, akit az ókori Rómában Amor, vagy másként Cupido néven tiszteltek és szerettek az emberek. Úgy tartották, hogy ennek az ifjú istenségnek a nyilai, ha bárki szívét eltalálják, annak kiolthatatlan szerelem gyullad szívében és képtelen lesz ellenállni a fokozódó vágynak. Minden évben, január végén ünneplik a szenvedélyes szerelem, az erotika és a szexualitás világnapját (január 22.), mivel ekkor az Erószról elnevezett kisbolygó a Föld közelébe ér. Ilyenkor a világ számos pontján az erotika szerelmesei táncos, utcai fesztiválokkal, szexi programokkal és forró bulikkal ünneplik az igaz testi szerelmet.

Ugyan nemcsak világnapokon érdemes teret engedni saját erotikus vágyainknak, mégis ez is egy remek időszak arra, hogy kényeztessük magunkat, társunkat egy kis felfokozott szenvedéllyel! Hogy feldobjuk a dolgos hétköznapokat, szükségünk van egy kis kreativitásra, de hogy ez igazán célravezető legyen, ahhoz az egyik legősibb és legkifejezőbb eszközünket hívhatjuk segítségül: a táncot.

Az erotikus tánccal egy olyan különleges ajándékot adhatunk partnerünk számára, ahol a szexuális energiák a mozgásban, a szexi fehérneműkben, a zenére vetkőzésben mind-mind megnyilvánulnak. Nincs tökéletes recept rá, hogyan kell jól csinálni, mégis ha tisztában vagyunk saját határainkkal és partnerünk vágyaival, a siker szinte garantálható még otthon, a négy fal között is. Ha van egy izgalmas ötletünk és annak kellően odafigyelünk a részleteire, egy tökéletes, közös estét alapozhatunk meg műsorunkkal, ahol a táncot, mint szenvedélyes előjátékot használhatjuk.

Fontos, hogy szeressük és élvezzük, amit csinálunk, hiszen egy ilyen műsor mindkét fél számára különleges élmény kell, hogy legyen! Egészséges önbizalom és önkritika mellett, legyen szó vágyakról, zenei ízlésről vagy akár a kiválasztott jelmezről, a jó hangulatú kedveskedéshez alapvető, hogy mindketten kényelmesen érezzük magunkat az adott helyzetben. Amennyire a szexi ruha és izgató zene fogalma is mindenkinek más és más, úgy nekünk is meg kell próbálni személyessé tenni az előadást, hogy valóban meggyőzőek lehessünk. Fontos, hogy testalkatunkhoz igazítsuk szerepünket is, olyan ruhát érdemes választani, amiben vonzónak érezzük magunkat, és ami partnerünk erotikus kívánságait is teljes mértékben kiszolgálja. Zenében olyan aláfestő kíséretet igyekezzünk keresni, ami mellett mindketten bele tudjuk élni magunkat a produkcióba, és aktív részesei lehetünk a művészi vetkőzésnek. Az ízlése ebben is mindenkinek eltérő lehet, de jó választással, ezek segítségével könnyedén teret adhatunk romantikának, a jó mozgásnak, így az erotikus energiáknak is, amit partnerünk garantáltan meghálál.

Egy jó sztriptíz vagy erotikus tánc igen sokszínű lehet, és bár nincsenek kötelező elemei, mégis jó, ha bőségesen megtöltjük tartalommal. Egy-két kiegészítő öltözetünkhöz mindig jól jöhet, amiket ügyesen használhatunk műsorunkhoz, vagy az egyes ruhadarabok levételei között. Vegyük sejtelmesre a figurát és lassan, de biztosan fokozzuk a szenvedélyes hangulatot! Legyen bármilyen szexi egy fehérnemű, könnyen unalmassá teheti az előadást, ha úgy válunk meg tőle, mint egy átlagos munkanap után. Használjuk a teret bátran, forduljunk meg egy párszor és takarva az izgalmasabb részeket, húzzuk partnerünk agyát a végsőkig! Nem minden a mozdulatokban rejlik, hiszen az egész egy bensőséges színjáték, amiben fontos szerepe van a szemkontaktusnak, de emellett ügyesen megférhetnek vad ötleteink és olykor akár még egy csipetnyi humor is. Bármilyen szerepbe is helyezkedünk, a legfontosabb, hogy közös kívánságaink kapjanak teret abban a néhány, valóságtól elrugaszkodott percben. Hiszen minél tovább játszunk a vágyakkal, minél tovább izgatjuk lelkes közönségünket, annál édesebb lehet előadásunk gyümölcse…

Ha kíváncsi vagy, hogyan használják táncoslányaink az érzékiség és erotika eszköztárát igényes környezetben klubunk műsorai során, úgy látogass el hozzánk – akár partnereddel is – a Kálvin térre, szívesen mutatunk egy kis ízelítőt, vagy adunk ötletet a tökéletes otthoni előadáshoz.