Idén kicsit felforrósítjuk a fesztiváli hangulatot, így várunk Benneteket 2016. augusztus 10-17. között a Sziget Fesztiválon, ahol 300 négyzetméteren, húsz táncoslányunk, déltől reggelig gondoskodik majd a fantasztikus látványról és fergeteges hangulatról!

Már csak néhány nap és hamarosan kezdetét veszi a nyár legnagyobb hazai fesztiválja, ahol minket is megtaláltok az idei Sziget Fesztivál helyszínek között. Meglepetés műsorokkal, rendőr show-val, vizespóló versennyel és további szexi programokkal dobjuk fel az éjszakákat, ahol jéghideg koktélok és vadító táncosaink társaságában garantáltan elfüstöl majd az agyatok! ;) Minden nap déltől reggel 6-ig vár Titeket a Marilyn Sziget Club sátor, ahol VIP részünk számára egyedi műsorokat és kedvezményes tánccsomagokat is biztosítunk.

Ha pedig ennyi nem lenne elég és Night Klubunkban is buliznátok egyet, keressétek a Szigeten Vikit a sátor regisztrációs pultjánál, akitől welcome drinkes karszalagot kaphattok, hogy ingyenes taxi szolgáltatásunkkal a Kálvin téren folytatódjon a pezsgő belvárosi éjszaka.

Keressétek a logónkat a Sziget Fesztiválon! :)