Az örök vitatéma, ami néha még a politikánál is keményebb… ;)
Nézzük, hogyan is vélekedünk mi erről!

 

 1. „A kisebb melleknek általában sokkal kecsesebb formájuk van. Ha pedig majd gyerekeitek lesznek, szilikonnal a szoptatás is valószínűleg sokkal problémásabb lesz. Kérlek, kérlek, kérlek, ne tetessetek be implantátumokat! Ráadásul, amikor műmellű nőt látok, akkor nekem Ők általában beképzeltnek és sekélyesnek tűnnek. Szeressétek a ciciket olyannak, amilyennek a Teremtő adta őket!”
 1. „Mi értelme van annak, hogy emberi felfújható babát csináltok magatokból?! Egyszerűen nem értem. Ugyanúgy nem értem ezt a műbarnítás dolgot sem…”
 1. „Vannak műmellek, amelyek csodásan néznek ki, néhány viszont úgy néz ki, mint két szétálló strandlabda. Szeretem a valódit, bár inkább legyenek szép műmellek, mint kicsi valódiak.”
 1. „Kapjatok már észbe, a mellnagyobbítás a mentális betegség egyik világos jele! Pont nekünk, férfiaknak ne legyen véleményünk? Nos, sajnálom, nekem van, ez az egyetlen ésszerű módja, amikor partnert választunk. Szerinted teljesen normális volnék, ha úgy ítélném meg, hogy ‘Pinokkió jól néz ki’, ezért meghosszabbíttatnám az orromat 10 centivel? Vagy esetleg emiatt úgy gondolnád, hogy valami komoly problémám van, és messzire elkerülnél?!”
 1. „Ugyan már, az a szilikonos lufi a melledben megsérülhet, szivároghat és fertőzést is okozhat. Miért kéne ilyesmit tenniük a nőknek?… nem, én ki nem állhatom a műmelleket! Úgy néz ki, mintha egy tölténytáska lenne a mellkason.”
 1. „Bármelyik férfi, aki valaha is volt igazán közel egy nőhöz, tudja, hogy a kis ciciket ciciknek érzi, a nagy műmelleket viszont kosárlabdának.”
 1. „Az igaziakkal az a gond, hogy az évek során megereszkednek – olyan ez, mint a világ leglassúbb szemöldökráncolása. Igen, ez a „természetes” kinézet, és a természet nem mindig szép! Nem érdekel, hogy mennyire műnek néznek ki – lehet akár annyira mű is, mint egy torpedó hegye, de én azt szeretném, hogy mindig felém nézzenek, ne pedig a földre bámuljanak.”
 1. „Szeretem a műmelleket! Ennek ugyan jó része nem verbális kommunikáció, hiszen műmellek azt sugallják: „Tárgyiasítom magam, és nem bánom, ha te is ugyanígy teszel.” Azt mondják: Ez a pipi könnyű préda.”
 1. „Ne, ne, ne! Nem zavar, ha csak „szúnyogcsípéseid” vannak, valaki értékelni fogja!”
 1. „Én ellenzem! Egy nő hajlamossága a mellimplantátumra fordítottan arányos a függetlenség-érzetével.”
 1. „Olyan férfit kérdeztek, akinek már hét éve nem volt alkalma arra, hogy akár valódi-, akár pedig műmellekbe temesse az arcát. Szerencsétek, hogy e-mailben kérdeztetek meg, különben behúztam volna egyet. Számomra tehát nincs különbség – a nulla és a nulla között a különbség továbbra is nulla!”
 1. „Implantátumot berakatni olyan lehet, mint amikor felpimpeled az autódat, pedig bérlakásban élsz. Jól nézel ki, figyelmet keltesz, de csak annyit érsz el, hogy drámaian megnöveled az esélyét annak, hogy betörjenek hozzád és kiraboljanak.”
 1. „Az egyetlen műmell-párnak, amit valaha alkalmam volt megtapizni, olyan állaga volt, mint a megkeményedett zselatinnak. A valódi mellekben van olyan ‘gyere, játsszál velem’-érzés, bizonyos ‘hullámzás’. Plussz, soha nem szerettem a gumicukorkát… a művit meghagyom másnak, köszi, nem kérek belőlük!”
 1. „Lehet, hogy Oscar Pistorius egy gyilkos, de igen jól futott műlábakon. Lehet, hogy még jobban, mintha valódiak lettek volna… ezzel eleget mondtam.”
 1. „Szerintem, ha rájönnék, hogy valakinek, aki iránt érdeklődöm, műmellei vannak, akkor az valószínűleg döntő jelentőségű lenne. Úgy gondolom, hogy műmelleket csináltatni olyan, mintha megcsonkítanád a testedet azért, hogy megfelelj azoknak a társadalmi normáknak, amelyek szexuális tárgyakká alacsonyítják a nőket. Én az embereket szeretem, nem a nylonzacskókat! Ez olyan fokú felületesség és bizonytalanság, amit én emberben nem tudok elfogadni.”
 1. „Csak egy olyan lánnyal volt dolgom, akinek műmellei voltak. Pici volt, úgy 150 cm magas és kb. 40 kg. És akkor ott volt rajta a melle helyére hegesztett két kőkemény görögdinnye. Ezeknek nem volt olyan természetes könnycsepp alakjuk, mint a valódiaknak. Nem szerettem őket.”
 1. „Ez a műmell téma a való életben és a pornóban is lehervasztó. A meggyőző, kisebb műmell jól néz ki. Mégis becsapva érezzük magunkat, amikor hazavisszük őket. Mikor jönnek rá a nők, hogy nem a nagy mell a megoldás? A pasiknak mindenek felett a feszes test a fontos!”
 1. „A valódi mellek másként mozognak mint a ‘feltuningoltak’! De a valódiság nem csak a kinézetről, hanem az érzetről is szól. Azok, amelyeket én foghattam, mindig természetellenesen kemények voltak, és a nők azt kérték, hogy gyurmázzam és rángassam őket, mintha nem éreznék őket, csak ha durva vagyok. Egy kicsit lehervasztó. Nem beszélve a csodás hegekről sem… Ráadásul egy „érett” nőn olyan hülyén néznek ki az implantátumok!”
 1. „A nagyobb nem jobb, ha mű. Gyűlölöm őket, a nejem is csináltatott ilyet néhány éve, mostanra eresztenek, és a mell körül mindenhol hegesedik, ráadásul kőkemény. Ezért aztán már nem is játszom velük. Annyira vágyom arra, hogy gyönyörű puha melleket érezzek a testén, mert amikor a kertben a sziklakertben matatok, kb. ugyanaz az érzésem van, és ez nagyon szomorú dolog.”
 1. „A műmelleket szerintem be kellene tiltani… az ilyen nők lököttek! Náluk magasabb az öngyilkossági ráta. Akaratuk ellenére belecsúsztak egy komikus sci-fi bohózatba, ami valaha tényleg szexi volt. Ahogyan a gépi (Auto-Tune) éneklés megváltoztatta azt, hogy kit tekintünk jó énekesnek, úgy a műmellek is megváltoztatták a férfiak értékítéletét arról, hogy mi is néz ki igazán jól. Hogy a műmell verné a valódit, nos az már az emberiség legalja lenne.”

 

(Forrás: thoughtcatalog.com)