Már javában zajlik Franciaországban a 2016-os Labdarugó Európa Bajnokság. 24 csapat, 10 helyszín, 50 meccs, és egy egész hónapnyi minőségi nemzetközi futball vár ránk. A pálya szélén pedig a futballsztárok szebbnél szebb feleségei, barátnői izgulnak majd kedveseikért, akik közül most mutatunk Nektek párat! Dögös csajokból nálunk sincs hiány a Marilyn-ben, vadul szurkolunk a magyar csapatnak, így egy jó hangulatú meccsnézést követően, ugorjatok csak be hozzánk a haverokkal és koronázzátok meg az estéteket! ;)

Ludivine Kadri Sagna – Bacary Sagna bekerült a 2016-os Európa Bajnokság francia válogatottjába, ezért szerencsére sokszor találkozhatunk majd Ludivine Kadri-val az EB-n.

Edurne – A Manchester United-nél eltöltött utóbbi néhány fantasztikus szezonjának köszönhetően David De Gea vált Spanyolország első számú kapusjelöltjévé, ezen a nyáron az ő helye megkérdőjelezhetetlen a csapatösszeállításban.

Pilar Rubio – Az egyik legdögösebb futballistafeleség, a spanyol csapat egyik legtapasztaltabb játékosa, a Real Madrid-os Sergio Ramos kedvese.

Paula Suarez – Ronaldo-t legutóbb egy barna szépség társaságában fotózták le, amikor a 2016-os EB előtti szabadságát töltötte. Amint az kiderült, a lány nem más, mint a kolumbiai Instagram sztár, Paula Suarez.

Lena Gercke – Ha Sami Khedira reményei valóra válnak, akkor ezen a nyáron meghatározó szerephez jut a német középpályán, modell barátnője pedig a pálya széléről fog neki szurkolni, csakúgy mint 2014-ben a Világbajnokságon.

Lena – A 2014-es Világbajnokság óta nem sokszor tűnt fel a színen, ha azonban Julian Draxler játszik a német csapatban, reménykedhetünk, hogy többször láthatjuk lélegzetelállítóan gyönyörű barátnőjét, Lena-t is.

Annie Kilner – Kyle Walker kiemelkedő évadot zárt a Tottenham-nél, de a pályán kívül is elég jól érzi magát, ami érthető, ha szemügyre vesszük modell barátnőjét, Annie Kilner-t.

Sam Cooke – Chris Smalling nem csak saját klubja, a Manchester United első számú középhátvédje, hanem a fiatal angol válogatottban is fontos szerepet szánnak neki. Barátnője, Sam Cooke (korábban a Page 3 című magazin címlaplánya) kérdés nélkül indulhat a 2016-os EB legdögösebb futballistabarátnője címért.

Varga Viktória – a Southampton-ban nyújtott meggyőző teljesítményével Graziano Pelle megtalálta az olasz válogatottba vezető utat, barátnőjét pedig lehetetlen nem észrevenni. Ugyan Viktória magyar származású, idén nyáron kedveséért az olasz lobogót tartja majd a magasba.

Anna Lewandowska – a Bayern München-nél töltött hihetetlen szezonja után Lewandowski nem alaptalanul indulhatna a világ legjobb középcsatárjának járó címért, de pályán kívüli teljesítményéért is irigyelhetjük, ha szemügyre vesszük fitnesz modell feleségét, Anna Lewandowska-t.

Noemie Happart – Yannick Carrasco a Bajnokok Ligája döntőjében lőtt gólját barátnőjétől, a korábbi Miss Belgiumtól kapott csókkal ünnepelte. Noemie Happart egy lélegzetelállító szépség.

Natalia Ignashevich – Sergei Ignashevich a CSKA Moszkva játékosa és az idei Európa Bajnokságon ő is képviselheti Oroszországot. Felesége, Natalia hivatásos fotós.

Renata Langmannova – Langmannova annak a cseh Martin Fenin-nek a barátnője, akiről még nem tudhatjuk biztosan, hogy játszhat-e az EB-re készülő cseh válogatottban. Egy dologban azonban biztosak lehetünk: barátnője a közép-európai nők egyik legszebbike.

Michèle Lacroix – Michele Lacroix a Manchester City játékosának, Kevin De Bruyn-nek a barátnője. Tinédzserkoruk óta együtt vannak.

Barbara Megert – Barbara a svájci játékos, Blerim Dzemaili barátnője.

Elena Bonzanni – Lehet, hogy a svájci labdarúgó, Velon Behrami karrierjét tekintve nem mondható az egyik legfényesebben ragyogó csillagnak, de hogy a pályán kívül az egyik leggyönyörűbb “csillag” ragyog mellette, az egyszer biztos.

Alexandra Ivarsdottir – A Swansea középpályása, Gylfi Sigurdsson meghatározó szerephez jut Izland 2016-os Eb válogatottjában, felesége, Alexandra Ivarsdottir pedig gondoskodik arról, hogy sokat láthassuk, hiszen elkiséri férjét Franciaországba.

Emma Rhys-Jones – Gareth Bale többé-kevésbé egymaga vezette Wales csapatát a 2016-os Európa Bajnokságra, amely a csapat számára az első igazi nemzetközi megmérettetés az utóbbi néhány évtizedes kihagyás után.

Tatjana Batinic – Tatjana Batinic többször volt már futballista barátnő, mint például Ivan Rakiticé, aki akkoriban az FC Schalke játékosa volt, most pedig Sebastian Boenisch felesége, aki Franciaországban az osztrák nemzeti 11 színeiben képviseli Ausztriát.

Barbora Lovasova – Barbora Martin Skrtel, a Liverpool védőjének felesége, aki férje sérülése miatt valószínűleg nem tud részt venni a 2016-os Európa Bajnokságon.

Claudine Keane – Írország legszebb futballistabarátnője, jelenleg pedig a legeredményesebb ír góllövő, Robbie Keane felesége. Lehetséges, hogy Claudine Keane csak otthonról követheti a franciaországi mérkőzéseket, mivel Martin O’neill valószínűleg nem engedélyezi, hogy a futballisták hozzátartozói a csapattal együtt szálljanak meg az Európa Bajnokság alatt.

 

(Forrás: totalsportek.com)