Az újhullámos legénybúcsúk legférfiasabb receptje

Van, ami tény…
Például, hogy nincs nő, akit ne tudnál elcsábítani azokkal a szexi és izgalmas sztorikkal, amik azzá a férfivá formáltak, aki vagy. De mindig van egy nő, akit érdemes is! Ha te már megtaláltad az igazit, vagy ha az egyik barátod volt ennyire szerencsés, és közeledik a Nagy Nap, már csak egy dolog van hátra… Megszervezni egy olyan Stag Do-t, amilyet nem látott még a világ!
Íme újhullámos best of válogatásunk azoknak a férfiaknak, akik nem elégszenek meg az átlagossal: sem nőben, sem legénybúcsúban.

Unod már a szokásos legénybúcsú programokat?
Valami igazán exkluzív és maradandó élménnyel akarod kényeztetni magatokat ezen a férfias napon és éjszakán? A Budapest Stag Do csapata elhozza nektek az újhullámos legénybúcsúk krémjét.
A gyönyörű táncoslányok társaságával felpezsdített reptéri limuzin transzfer és városnézés csupán az előjáték…
Többet akarsz az átlagnál? Akkor olvass tovább…

  1. SPÁRTAAAAAA!!!! – ismered a sztorit?

A ’Stag Do’ története évezredekkel korábbra nyúlik vissza, de azóta is újabb és újabb fejezetekkel bővül. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne tudnád simán lekörözni az eddigi összes legénybúcsút, és összetenni egy olyan Stag Do-t, amit legalább akkorát szól, mint Leónidasz király a Spárta című filmben. Ugyanis itt kezdődött minden, Spártában…
A házasságra készülő harcos az esküvő előtti éjszakán ünnepi lakomára hívta össze társait, búcsút intve a bohó fiatalságnak, és biztosítva a többieket a haza iránti hűségéről. Vagyis, hogy ettől még nem fog otthon ülni.
És bár azóta évszázadok teltek el, az idő mit sem fogott a hagyományon. Sőt!
Bár elképzelhető, hogy a forgatókönyv változott egy picit. Nem kötelező például tetőtől talpig páncélban megjelenni és kézzel enni (persze lehet), de amit igazi harcosok csináltak az ősi Görögországban, most igazi férfiak folytatják a 21. században.

  1. A gyűrű szövetsége – válaszd be a legjobbakat

Általános, hogy a legénybúcsú legénységét a vőfély vagy épp a vőlegény öccse, bátyja rántja össze. Az is egyre gyakrabban előfordul, hogy egy nagyon jó barát kapja meg ezt a megtisztelő feladatot…
Viszont nagyon-nagyon fontos, hogy ne akarjunk egy teljes klubnyi embert meghívni, csak azért, mert annyi barátunk van.
Bízzuk a vőlegényre, hogy kikkel akarja megünnepelni ezt az életre szóló izgalmas kalandot, és csak ez után vegyük át tőle a szervezést.
+1 tipp: sose szervezzünk Stag Do-t az esküvő előtti estére!

  1. Kiadások – oszd meg és uralkodj!

Nincs annál kínosabb, mint elhűlve ülni egy számla felett, azon gondolkodva, hogy vajon ki fogja most mindezt kifizetni. Ja, hogy pont nem működik a kártyaterminál? Ja, hogy ezen még nincs rajta a szervizdíj?
Tervezzetek előre. Hidd el, megéri. Amellett, hogy összeírjátok, hova és mikor szeretnétek menni, nagyon fontos, hogy meghallgassátok egymást.
Miért? Mert mindenki, aki meghívót kapott a legénybúcsúra, okkal van ott. Ez az ok pedig az a vőlegénnyel kialakult erős baráti kötelék, amely egy életre szól, és rengeteg közös élményen, kalandon és sztorin edződött azzá, ami.
Szóval, dobjátok be az összes ötletet a közösbe, és csak utána válasszátok ki a legjobbakat.

A Nagy Napra szóló meghívót (komment: most a másik nagy napra gondolunk, nem az esküvőre) a Stag Do előtt legalább egy hónappal már illik kiküldeni. Ez annyit tesz, hogy a szervezést már a tervezett dátum előtt 5-6 héttel érdemes elkezdeni. Így nem kell kapkodni, lesz idő mindent átgondolni, és már a meghívóban feltüntetni, hogy kb. mi lenne az anyagi vonzata. Ez így tiszta, ez így korrekt. Ami már csak azért is jó, mert a legénybúcsú delíriumos éjszakáján garantáltan senkinek nem lesz kedve pénzügyekkel bajlódni.

  1. Hódítsátok meg a világot – kezdjétek Budapesttel

Budapest egyrészt a világ egyik legnépszerűbb turista célpontja (a Conde Nast Traveler kutatása szerint). Másrészt elképesztően gyönyörű.
Nézd meg ezt a videót, ha nem hiszed. Plusz abszolút barátságos. Mind az emberek, mind az árak szempontjából!
És ha mindez esetleg még mindig nem győzött volna meg, akkor ez meg fog:
Budapest a Stag Do programok mekkája, olyan prémium minőséggel és exkluzív ötlethullámmal támogatva meg még a legmerészebb elképzeléseid is, amelyeknek nincs párja kerek e világon.

Engedd, hogy elcsábítson a város, és bízd magatokat és a vőlegényt ránk, a Budapest Stag Do-re. Nem fogsz csalódni.
Parti szervező csapatunkat olyan profikból válogattuk össze, akik már tényleg mindent láttak, mégis újat tudnak mutatni, minden egyes alkalommal!

Az újhullámos legénybúcsúk nagyköveteként nálunk a szokásos programok kavalkádja csak a kezdet.
Ennél sokkal többet adunk. A budapesti legénybúcsú ötletek krémjét, forró izgalmakat és a legexkluzívabb élményeket!

Akár már a reptéren limuzinba ülve élvezheted Budapest egyik legimpozánsabb és fényűzőbb sztriptízbárjának, a Marilyn Night Club gyönyörű táncos lányainak perzselően forró társaságát, akik minden érzékedet rabul ejtve kísérnek végig a nagy napon, hogy végü a méltán híres Marilyn Night Club bársonyos félhomályában kényeztessenek benneteket, privát show műsorokkal és abszolút VIP kiszolgálással.
Egy megfizethetetlen élmény, mégis abszolút megfizethető áron, ez a Budapest Stag Do.

Várjuk megkeresésed, és találkozzunk mihamarabb Budapesten. Szarvazzátok fel velünk az éjszakát, akár az igazi szarvasbikák!

Csak válaszd ki és vásárold meg online a Budapest Stag Do oldalon a neked tetsző ajánlatunkat.
Webshop-unkban már előleg befizetésével is bebiztosíthatod a legénybúcsúdat.

Online vásárlás

Foglald le most legénybúcsúd időpontját, hogy nehogy lefoglalják mások előled.
Ha nem találod a neked megfelelő ajánlatot, írd meg nekünk bátran mit szeretnél.

Időpont foglalás