A Marilyn táncoslányai nemcsak szépségüktől és kedvességüktől páratlanok. Klubunk műsorainak látványát és az exkluzív élményt rendszeresen dicséri lelkes közönségünk, azonban gyakran kapunk – számunkra különösen értékes – elismerő szavakat azért is, mert táncosaink remek kapcsolatot ápolnak visszajáró vendégeinkkel. Nem ritka, hogy a lányok és közönségük jól ismerik egymás magánéletét, olykor még problémáit is, így szívesen beszélgetnek egy pohár ital mellett az egyes műsorok között. Ugyan nem könnyű kitűnni Budapest éjszakai életében, mégis úgy gondoljuk, ez az exkluzív, de barátságos légkör teszi igazán különlegessé és népszerűvé klubunkat, immáron több mint két évtizede.

Műsoraink között számos izgalmas produkció szerepelt már az évek során, az egyik legnépszerűbb mégis ezek között az öltánc, azaz a lap dance. Ez egy olyan speciális előadás, ami a vendég ölében történik, és szemben a fenti nagy terem table dance előadásaival, itt hozzá is lehet érni a lányokhoz. Természetesen nem tolakodóan, hanem csak annyira amennyire számukra is komfortos a helyzet, hiszen intimebb helyiségben, bizonyos mértékig ez is egy vadító öltánc része lehet.

A játékszabályokat mindig érdemes komolyan venni, mivel nem igazán díjazzák a táncosok, ha a közönség például erőszakosan viselkedik, vagy szexuális ajánlatokat tesz. Amerikában, ahonnan a lap dance származik, csak úgy lehet táncolni egy vendégnek, ha a műsornál egy biztonsági őr is jelen van. Szigorúan tilos hozzáérni a lányokhoz, amennyiben ez megtörténik, úgy a vendéget azonnal kikísérhetik a klubból, mivel ott ezt nagyon szigorúan veszik. Nálunk egy kicsit kevesebb megkötés mellett élvezheted ezt a különleges műfajt… ;)

A Marilyn-ben a lap dance előadásokhoz három, különböző termet kínálunk:

  • A kisméretű Tükör teremben legfeljebb 4 fős társaság fér el, így ezt azon vendégeinknek ajánljuk, akik valóban az intimebb hangulatot keresik.
  • A Champagne room‐ban 10‐12 fő kényelmesen elfér, és itt egy nagyméretű színpad is rendelkezésre áll a tánchoz. Zártkörű legénybúcsúk kedvelt helyszíne még ez a terem, abban az esetben, ha a vőlegényünk kissé szégyenlős. Születésnapnak és egyéb buliknak is ideális, amennyiben a társaság nem szeretne a forgalmasabb, felső teremben szórakozni.
  • Végül pedig a Lap dance terem, ami kifejezetten ennek a műfajnak készült. Négy különálló box található az alsó szinten, paravánnal elszeparáltan. Ez kínál igazán alkalmas légkört ahhoz, hogy a vendég saját műsorát is élvezhesse, de időnként átpillanthasson a másik asztalokhoz is, ahol hasonlóan forró a hangulat. :)

Mindegyik teremnek megvan a maga előnye, attól függően, hogy ki milyen szórakozási formát kedvel. Legyen szó a kicsit zártabb, privát helyzetekről, vagy a nyitott, nyüzsgő, sok emberrel és fényjátékkal teli helyiségekig, megtaláljuk a módját, hogy kiszolgáljuk ízlésedet és felejthetetlenné tegyük estédet.