Mielőtt megállapodnál az igazi mellett, érdemes egy sor különböző tapasztalatot gyűjteni, hogy el tudd dönteni, mi az, ami a legjobb Neked, és mi az, ami egyáltalán nem jön be. Ami viszont a legfontosabb, hogy hogyan tudsz legjobban örömet szerezni a kedvesednek. Éppen ezért a legjobb, ha felfedezed azt is, milyen az a szex, amit nem Neked találtak ki (és persze azt is, ami bejön). Nehogy később olyan elhamarkodott, életre szóló döntést hozz, amit hamar megbánsz, mert a hálószobában nem éppen az elvártaknak megfelelő a teljesítményed.

A kipróbálandók alábbi listáján jócskán akadnak közhelyes fantáziálgatások. ;) Félreértés ne essék, ez korántsem jelenti azt, hogy azokat nem lehet élvezni! Az alábbiakban a Playboy összegyűjtött Nektek néhányat:

 

KÜLÖNBÖZŐ ÍZEK

Felfedező szex

Néhányszor térj el a megszokottól, járj új utakon! Válassz különböző testalkatú, különböző bőrszínű, hajszínű, vagy bármiben az eddigiektől eltérő partnereket. Meg fogsz lepődni, mikor kiderül, mire buksz igazán…

Idősebb nők

Egészen pontosan egy generációval idősebb. Ez nemcsak tapasztalatok tömkelegével áraszt majd el, hanem tinédzser korod dédelgetett álmait váltja majd valóra, például szexelni a barátod anyjával, aki totál dögös volt és esetenként „úgy” nézett Rád, de tudtad, hogy nincs lehetőség vágyaid beteljesülésére. Na, most itt a lehetőség!

Szex külföldi lánnyal

Randizz olyan lánnyal, aki nem beszéli jól a nyelvedet, és vidd el VACSORÁZNI vagy SÉTÁLNI vagy FAGYIZNI és próbáljatok kommunikálni. Aztán, igen, feküdj le vele! Ha sikerül, akkor vagy rohadtul jóképű és sármos vagy, vagy verhetetlen hallgatóság, vagy mindkettő egyszerre. A szerelem nyelvét a világon mindenhol beszélik, az ilyen jellegű szexuális tapasztalás azonban megtanít arra, hogy a füled mellett hallgass a szemedre, a kezedre és az orrodra is. Ha elég sokszor csinálod, megtanulsz csalhatatlan pontossággal olvasni örök szerelmed testbeszédéből. Ezáltal jobb szerető és jobb életre szóló társ leszel. És megeshet, hogy még azt is megtanulod valami exotikus nyelven, hogy „Csináld keményebben!”.

„Te vagy a gyengébbik nem” – szex

Csináld olyan valakivel, aki erősebb nálad, például egy crossfit őrülttel vagy egy kevert harcművészeteket űző lánnyal. Aki guggolásokat meg fekvőtámaszokat csinál… mert az totál dögös, ha nem Te vagy, aki megmondja, mi van. Mert minden férfinek ki kell próbálnia legalább egyszer az életben, milyen az, ha egy nő fizikai fölényben van, hogy tiszteletben tudja tartani a gyengeséget, értékelni tudja azt a fajta ősi leigázásnak és fizikai élvezetnek való alárendelést, amit a nők tapasztalnak meg életük során.

 

BEAVATÁSI SZERTARTÁS

Bosszúálló szex

Légy az elégtétel! Senki sem olyan fáradhatatlan, mint akit megcsaltak vagy dobtak, és a sérelmeit egy dugással próbálja kiegyenlíteni.

Facebook bumeráng szex

Hála a technológiai vívmányoknak, ma már mindent megtudhatsz a lányról, akibe középiskolában olyan nagyon bele voltál zúgva, de nem voltál vele egy súlycsoportban, vagy éppen mással kavart, így végre alárendelheted magad szexuális végzetednek.

Egyéjszakás kaland-szex

Ne hagyd ki! Ez egy kiváló alkalom a szexuális kielégülésre kötelezettségek nélkül, na persze a védekezésről ne feledkezz meg! Amint elkötelezed magad egy monogám kapcsolatban, már egy másik személy is kitölti a szíved és az elméd. Ha már itt tartunk: GONDOSKODJ RÓLA, HOGY LEGALÁBB ELMENJEN A LÁNY!

Névtelen 30 perces kaland szex

Ez más, mint egy egyéjszakás kaland. Itt találkozol egy idegennel a repülőn, vonaton vagy a Starbucks-ban és az az állati szexuális ösztön ébred bennetek. Már csináljátok is, ahol éppen lehetőségetek van rá (mosdóban, takarítóeszköz raktárban, stb.), majd mindenki megy a saját útjára. Minél kevesebbet tudsz a másikról, annál jobb, amikor elváltok. Ezt csak akkor tudod kipróbálni, ha éppen nincs senkid, ÚGYHOGY MINDENT BELE, AMÍG MEGTEHETED!

 

EXHIBICIONIZMUS

Szex nyilvános helyen

Tengerpart, fesztiválok, táborok, stb. A tudat, hogy bármikor rajtakaphatnak, még izgibbé teszi a dolgot. Extra pont, ha külföldön vagy, és még rács mögé is kerülhetsz, vagy csak úgy úszhatod meg a dolgot, ha lefizeted a rendőrt, aki elkapott (ezt persze nem saját tapasztalatból tudjuk…).

Videó szex

Először is, ne légy barom! Ne ragadtasd el magad annyira, hogy a saját iphone-ján veszed fel magatokat. Ne feledd, digitális világunkban bármi, amit elektronikus formában őrzöl, bármikor vírusos lehet. Javaslom, térjetek vissza a régi jól bevált VHS kazettához vagy a HI-8-hoz. De ha valaha is olyan nővel vagy, aki benne van a dologban, vedd fel, ahogy pornósztárhoz méltón szexeltek és mentek el, és bővítsd a felvétellel saját gyűjteményed. A KÖLCSÖNÖS BIZALOM EBBEN AZ ESETBEN ALAPKÖVETELMÉNY! Ha kételyeid vannak ezzel kapcsolatban, akkor inkább ne csináld, vagy várj, amíg ráakadsz a megfelelő partnerre.

Mozis móka

Az egyik legizgalmasabb szexuális élményem egy kétórás smárolás egy mozifilm alatt. Nincs is annál szemtelenebb dolog, mint egy kis kézimunka és halkan elélvezni a moziban. Minél komolyabb a film és megbotránkoztatóbb a tett, annál nagyobb a kielégülés.

Függöny széthúzva, szex bárki szeme láttára

Legalább egyszer az életben találj egy olyan nőt, akit beindít, ha fel van kapcsolva a lámpa, ki van húzva a függöny, a szex pedig hangos, vad, és természetesen még a szomszédok sem unatkoznak…

 

TAPASZTALATI SZEX

Szex mozgó járművön

Repülő, vonat, hajó. Van valami őrjítően szexi, amikor szex közben téren és időn keresztül mozogsz…

Szex parti-szex

Na, ez nem való mindenkinek! De ha annyira kíváncsi vagy, milyen is a csoportos szex, mint például egy kulcsos parti vagy egy Tágra nyílt szemek-féle swinger összejövetel, találj egy teljesen véletlenszerűen kialakított, ezen az elven működő társaságot, és pipáld ki ezt is a listádon! Addig nem hagy nyugodni a dolog, amíg ki nem próbálod.

Szex esküvőn

Mindannyian láttuk az Ünneprontók ünnepét… tudod, mi a dörgés. Az esküvők kihozzák az emberekből az alkalmi szex iránti vágyat. Szórakoztató, felszabadult szexet. És két barátom is így, esküvőn talált rá élete párjára… szóval nem lehet tudni, az esküvők még a szerelmet is kihozhatják belőled.

 

AUTÓS SZEX

Szex a motorháztetőn

Na de most komolyan… ha ez még nem volt meg, akkor erre azonnal állj rá! Ez azon dolgok egyike, amit a kedveseddel is lehet csinálni. Sohasem késő elkezdeni, és legalább annyira izgalmas a valóságban, mint amilyen a képzeletedben. Arra azért figyelj, hogy ne rögtön pattanj fel rá, miután megálltatok a kocsival… úgy értem a motorháztetőre.

Az úton

Férfiként biztosan nem sok jobb dolog jut eszedbe, minthogy 70 mérföldes sebességnél kielégítsenek. De azért csak óvatosan! Értékes az utas, aki éppen orálisan kielégít!

Szex a hátsó ülésen

A világon mindenhol népszerű a szerelmesek körében és fantasztikus élmény egy-egy utazás során. Nincs is ahhoz fogható, amikor egy autópálya melletti pihenőbe kiállva csináljátok. A hátsó ülésen általában spontán jön a szex, ami mindig kényelmetlen és vitathatatlanul pezsdítőleg hat.

Szex munkaidőben a parkolóban

Vagy más szóval a „déli” szex. Alapvetően bármikor, amikor a munkaidődből megy a szexszel töltött idő, az fenomenális! Ez egy örök sláger, és ha kapcsolatban vagy, ez remek eszköz, hogy egy kicsit feldobd, ami már kissé kezd ellaposodni.

 

TITKOS SZEX

FONTOS: Nem népszerűsítjük a megcsalást vagy egy kapcsolat szétrobbantását. A megcsalásban az a vonzó, hogy tiltott. De túl nagy árat kell érte fizetni. Nem ajánlott!

Irodai szex

Az irodai szexet sokan elítélik, és pont ez teszi izgalmassá. FIGYELEM: minden irodai szex-kapcsolatban a tűzzel játszol, hiszen ha a kapcsolatnak vége, több bajt okozhat, mint amennyit az egész ért. Ne mondd, hogy nem figyelmeztetett senki!

A legjobb barátod testvérével

Egy évtizedek óta ketyegő szex-bombát élesítesz ilyenkor. Különösen, ha egy gyerekkori barátod testvéréről van szó. Azt jobb, ha észben tartod, hogy egy barátságba kerülhet a kaland, úgyhogy jobb, ha körültekintéssel kezelsz egy ilyen dolgot.

Szex egy bulin

Ez maga egy nagy buli, mert két színtéren folyik a játszma. Az első játékszabály, hogy ne vond ki magad az elsődleges színtér (a buli) eseményeiből, mialatt a másik színtéren ezzel párhuzamosan folyó szexből se maradj ki. Minél kisebb a buli, annál nagyobb az izgalom. Ha egy meghitt vacsoráról észrevétlenül el tudsz tűnni, akkor te egy igazi Jedi harcos vagy!

 

MOZGÁS

Maratoni szex

Három dologban kell egyéni legjobbadat teljesítened:

  1. A partnerednek nyújtott orgazmusok száma
  2. A te orgazmusaid száma
  3. A szíved hölgye számára okozott öröm időtartama órákban

Hárman-párban

NEM FIZETŐS! Általában a legjobb esetben erre egy bulin kerül sor, egyszerűen csak megtörténik vagy történetesen egy biszex démonnal randizol, aki lelép, hogy felcsípje a harmadikat a bárnál. (Igen, vannak ilyenek egy páran!) VAGY segítségül hívhatsz egy „hármast szerető” párkereső alkalmazást. (Igen, létezik!)

Szado-Mazo

Ha nem utasítod el ezt a dolgot teljesen, akkor egyszer azért próbáld ki! Tartozol Magadnak annyival, hogy megtudd, szükséged van-e egy kis perverzióra szexuális életedben. Zárj ki minden kétséget, mert nem szerencsés mondjuk 5 év házasság után – amikor a szex-éhség alábbhagyott és már a gyerekek vannak a fontossági lista élén – ráébredni arra, hogy nőnemű barátaid vagy munkatársaid kikötözéséről fantáziálsz, mert egy olyan nőt vettél feleségül, aki egyáltalán nem kapható az ilyen jellegű szexuális kísérletezésre. Az, hogy mennyire találkozik a szexuális érdeklődésetek természetesen nem minden, de minden bizonnyal fontos, ha komolyak a szándékaid a jövőre nézve.

A popó-szex

Nem kérdés, hogy ki kell próbálnod a popó-szexet is, mielőtt megállapodsz, legfőképp azért, hogy tudd, te hányadán állsz a dologgal. És ha az igazit ez teljesen hidegen hagyja, legalább elmondhatod, hogy Te már ezt is kipróbáltad.

Spriccelős szex

Az alapján, amit olyan férfiaktól hallani, akik voltak már olyan nővel, aki elélvezéskor spriccel – hát készülj fel: ijesztő is lehet! :D

 

(Forrás: Playboy.com)