Számtalan jól bevált receptet hallottunk már, hogyan is lehet emlékezetessé tenni egy házasság előtt álló férfiember életének utolsó „szabad pillanatait”. Egy legénybúcsú ma már a klasszikus szivatós feladatok és maratoni kocsmatúrák mellett, egy izgalmas sporteseménnyel, koncerttel, vagy egy a férfitársakkal, barátokkal közösen töltött vacsorával, de akár egy egész éjszakás bulizással is kiválóan alkalmas arra, hogy méltón búcsúzzon az ünnepelt a legényévektől. És hogy ez igazán fergeteges élmény is legyen mindenki számára, összeírtunk pár jó tanácsot, ami jól jöhet a szervezés során:

  1. MIT SZERETNE A VŐLEGÉNY?

Mindig igyekezzünk szem előtt tartani az ünnepelt elképzeléseit, hiszen a legfontosabb a szervezésben mindig az, hogy Ő hogyan érezné igazán jól magát. Lehet az egy otthonülős házibuli, vagy egy táncoslányoktól túlfűtött éjszaka, olyan programmal lepjük meg vőlegényünket, aminek valóban örülni fog és a csapat önfeledt szórakozása is garantált.

  1. SZERVEZÉS

Mindig időben kezdjünk el a szervezést! Az egyes programok és helyszínek időpont egyeztetést, illetve foglalást igényelhetnek, amit jobb időben megtenni. Ugyan sok esetben a vőlegény tűzi ki a legénybúcsú dátumát, szerencsés elkerülni az esküvő előtti napokat az ünnepléssel. Egy jól sikerült este vagy hétvége jócskán megnehezítheti a másnapi frigyet.

  1. VENDÉGLISTA

Mennyiség és minőség – Fontos tudni azt is, hány résztvevővel számoljunk egy ilyen jeles eseményen, a csapat lehetőség szerint a vőlegény legközelebbi barátaiból álljon össze. Érdemes tényleg a szűk keménymagra koncentrálni, ennek összeállításába még akár a leendő férj is bevonható. Egy esemény kiírásával, vagy egy csoport létrehozásával a közösségi oldalon pillanatok alatt összeköthetőek azok, akik részt szeretnének venni a baráti búcsúztatón.

  1. PROGRAM ÉS ÖTLETEK

Ha már van csoportunk az eseményhez, jó bevonni a szervezésbe a cimborákat, hasznos ötletekkel, esetleg tapasztalatokkal is segíthetik a végleges napirendet. Fontos, hogy a választott programok izgalmasak legyenek, mégse üssék ki egymást, és persze a résztvevőket se! Megesik olykor, hogy például egy közös extrém sportolás úgy lestrapálja a társaságot a nap elején, hogy az könnyen a további program kárára mehet.

  1. UTAZÁSOK ÉS MENETREND

Kalkulálni kell a távolságokkal is, ha több programot, több helyszínre szervezünk, figyelembe kell venni az utazást, esetleges szállást, illetve hogy hogyan mozgatjuk a társaságot. Számoljunk az utazással és annak idejével, hiszen az egész legénybúcsú megtervezésében is nagyon fontos a szerepe. 

  1. AJÁNDÉKOK ÉS FELSZERELÉSEK

Gyakran humoros, szivatós feladatokkal látják el a férjjelölteket, amikhez a szükséges felszereléseket időben be kell szereznünk. Például az egyen pólók megrendelését sem szabad az utolsó pillanatra hagyni, ha abban vonulna majd a díszes társaság. Ajándékkal is csak úgy érdemes meglepni vőlegényünket, ha annak elhelyezéséről és biztonságos célba juttatásáról gondoskodni tudunk számára.

  1. KÖLTSÉGVETÉS

Ha már fix az időpont, a felszerelések beszerezve, és így a program és a végső létszám is körvonalazódni látszik, szót kell ejteni a csapattal a kiadásokról és a buli várható költségeiről. A vőlegény a társaság vendége, így időben látni kell, hogy mi fér bele a keretbe. Ezt nyugodtan lebeszélhetjük akár közös fórumon is, hiszen mindenkinek jó, ha szétdobva a büdzsét később ezzel már kevésbé kell foglalkoznia a résztvevőknek.

  1. ÉTEL és ITAL

Legyen szó egy éttermi vacsoráról, közös sütögetésről a haverokkal, vagy csak egy gyors pizza rendelésről a nagy este előtt, tartsuk mindig szem előtt, hogy a túl sok kaja, könnyen lefáraszthat minket, s az alkohol sem esik majd igazán jól. Alapozzuk meg a gyomrunkat egy-két finom falattal, majd csapjunk bele az éjszakába. Nem érdemes azonban túl hamar kiütni a vőlegényt, hiszen nélküle a program nagy része is meghiúsulhat. Ugyan ami megtörténik egy legénybúcsún, az ott is marad (!), mégsem árt, ha az ünnepelt is emlékszik valamire.

  1. MEGLEPETÉS

Egy igazi legénybúcsúnak az erotika is szerves része. Persze ez nagyban függ az ünnepelt és a baráti kör vérmérsékletétől is, mégis tény, hogy egyik férfi sem veti meg a gyönyörű nők látványát, főleg ha ezt minőségi műsorok keretében, igényes környezetben, testközelben élvezheti legkedvesebb cimborái társaságában. Akár egy izgalmas sztriptíz, akár egy exkluzív, erotikus előadás fantasztikus hangulatot és örök élményt nyújthat a teljes társaságnak.

  1. HANGULAT

Az egész eset lényege tehát abban rejlik, hogy egy remek hangulatú, jól megszervezett összejövetellel köszöntsük kedves házasodni készülő cimboránkat, méltó ünnepléssel búcsúztatva felhőtlen agglegény éveit. Bízunk benne, hogy a Marilyn része lesz az esti programnak és Veletek közösen, gyönyörű táncos lányaink erotikus műsorai közepette, meglepetés elemekkel tarkítva (a részletekről szívesen nyújtunk tájékoztatást :) ) örök élmény nyújthatunk Nektek és kedves barátaitoknak! Klubunk igény esetén különtermet is biztosít a bulinak, és akár a vacsora megszervezésével is tudunk segíteni abban, hogy egy igazán felejthetetlen estétek legyen!

Várunk Benneteket a Marilynben, a Kálvin téren!