Táncoslány álláslehetőség 2018-06-07T21:36:42+00:00

Táncoslány álláslehetőség

Táncoslány munka lehetőség Budapest belvárosában a Kálvin téri Marilyn Night Club-ban.

Mit szeretnél?

Ha nem áll tőled távol az erotikus munka, ha egy igazán jó csapatban szeretnél dolgozni, ha szexmentes kizárólag éjszakai táncos munkát keresel Budapesten, akkor bizton állítjuk, hogy nálunk a helyed.
Táncos munka lehetőségek: Table dance (asztal tánc), pole dance (rúd tánc), lap dance, leszbi show, sztriptíz tánc.

Mit ajánlunk?

Exkluzív körülmények között, szexmentes táncos erotikus munkával lehet egy rendkívül magas keresetű stabil munkahelyed.
Kiemelkedően magas kereseti lehetőség, és ezek nem üres szavak!
A Marilyn Night Club már több mint 25 éve működik Budapest egyik legfrekventáltabb helyén a Kálvin téren. Többek között ennek is köszönhetően mára már joggal büszkélkedhetünk azzal, hogy a Marilyn sztriptíz bár Budapest egyik leglátogatottabb éjszakai bárja. Bárunk személyzete egy évek óta összeszokott profi vendéglátós csapatból áll. Így tudjuk biztosítani, hogy vendégeink mindig a legmagasabb színvonalú kiszolgálást kapják.
A munkahelyi hangulat is kiváló, a nálunk dolgozó lányok anyagilag, és egyéb más tekintetben is mindig biztonságban érezhetik magukat.
És bizony ezzel el tudjuk érni, hogy a nálunk táncos állást vállaló lányok fizetése egyértelműen a legmagasabbak közé tartozik Budapesten.
Vendégkörünket leginkább Üzletemberek és külföldi turisták képzik, ezért nem szükséges külföldön dolgoznod hogy megmutasd magad.
A külföldi vendégek  jönnek el hozzánk, hogy élvezzék társaságodat egy felejthetetlen éjszakára…
Várunk Téged is csapatunkba!

Jelentkezési űrlap kitöltése