Rólunk 2018-05-25T19:06:13+00:00

Rólunk

Üdvözöljük látogatóinkat a Marilyn Night Club honlapján!

A Marilyn Night Club table dance bár 1993-ban nyílt meg Budapest belvárosának egyik legfrekventáltabb részén a Kálvin téren.
A kezdetektől fogva számos elégedett vendég jár hozzánk…

Így több mint 25 év elmúltával mára már joggal büszkélkedhetünk azzal, hogy a Marilyn sztriptíz bár Budapest egyik leglátogatottabb éjszakai bárja. Bárunk személyzete egy évek óta összeszokott profi vendéglátós csapatból áll. Így tudjuk biztosítani, hogy vendégeink mindig a legmagasabb színvonalú kiszolgálást kapják.

Ha Önnek fontos a látvány, a forró hangulat és a gyönyörű lányok, akkor ne is keressen tovább, nálunk mindezt egy helyen megtalálja. Jöjjön el hozzánk és próbálja ki Ön is milyen az igazi Marilyn Table Dance hangulat!

Exkluzív körülmények között, légkondicionált környezetben, konszolidált árakkal, gyönyörű táncoslányokkal, sztriptíz műsorokkal várjuk. (table dance, lap dance, pole dance, leszbi show, stb…)

Szeretne egy különleges  éjszakát a barátaival?
Vagy egy igazi felejthetetlen élményekkel teli legénybúcsút tartana?
Rendezzen bulit nálunk!

Bárunk 300 nm-en este 9-től reggel 4-ig várja Önöket! Két szinten, négy színpadon folyamatos sztriptíz műsorokkal, meglepetésekkel kedveskedünk, 30 táncoslány előadásában.

A belépés és a ruhatár ingyenes!

Elérhetőség

Social Media

Asztalfoglalás
Álláslehetőség